• sreda, 17. april 2024.
Besplatna pripremna nastava za male maturante
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Besplatna pripremna nastava za male maturante

21. februar 2024. godine

Drugu godinu za redom u Sremskoj Mitrovici Kancelarija za mlade uz podršku Grada organizuje besplatnu pripremnu nastavu za malu maturu.

Svi zaniteresovani mogu da se prijave do 15. marta, putem google upitnika ili da lično dođu u prostorije Kancelarije za mlade u Sremskoj Mitrovici (Svetog Dimitrija 10) i popune upitnik. Obrazac se sastoji o osnovnih podataka posle kojih će biti formirane grupe na osnovu srednjih ocena učenika. Priprema se vrši iz dva predmeta, srpski jezik i književnost i matematike.

Prošle godine nastava je organizovana u četiri osnovne škole, “Jovan Popović”, “Boško Palkovljević Pinki” u Sremskoj Mitrovici, kao i “Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku” i “Dobrosav Radosavljević Narod” u Mačvanskoj Mitrovici, a tako će biti i ove.

Želja je da se svim malim maturantima obezbede jednaki uslovi, kako bi se što bolje pripremili i upisali u srednju školu koju žele, kao i da se roditelji oslobode bitne stavke u budžetu.

Prošle godine je bilo preko 300 prijavljenih učenika.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: