• sreda, 21. februar 2024.
Završeno asfaltiranje nove ulice u Pećincima
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Završeno asfaltiranje nove ulice u Pećincima

26. decembar 2023. godine

U Pećincima su završeni radovi na izgradnji kolovoza u novoj ulici koja će povezivati ulice Braće Vidaković i Posavskog odreda. Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić obišao je radove 25. decembra i tom prilikom je istakao da je reč o izuzetno važnoj investiciji za građane Pećinaca, jer se ovom ulicom rešava saobraćajni problem koji postoji već petnaestak godina.

-Ovo je jedna od najznačajnijih ulica na teritoriji opštine Pećinci koje smo uradili u toku ove godine, jer spaja glavnu i sporednu ulicu, gde smo imali veliki problem sa saobraćajem. I u 2024. godini nastavljamo sa asfaltiranjem sporednih ulica. Sledi projekat u okviru kojeg će biti asfaltirano još 11 ulica u naseljenim mestima na teritoriji pećinačke opštine – izjavio je Đokić.

Duž nove saobraćajnice sa jedne strane je izgrađen trotoar, dok će sa druge strane biti izgrađen parking prostor.

Predsednik Đokić je istakao i da se u narednoj godini obnavlja 50 kilometara centralnih saobraćajnica i da se nada da će do kraja 2024. godine u opštini Pećinci biti obnovljene sve međumesne saobraćajnice.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: