• sreda, 21. februar 2024.
Nastavlja se investiranje u vrtiće
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Kultura
0 Komentara

Nastavlja se investiranje u vrtiće

17. decembar 2023. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić najavio je da će 21. decembra u Ministarstvu prosvete biti potpisan ugovor za izvođenje radova na dogradnji vrtića u Pećincima.

-Činimo sve što je u našoj moći da obezbedimo dovoljne kapacitete vrtića da svi roditelji koji to žele mogu da upišu decu u vrtić. Dogradnjom vrtića u Pećincima dobićemo novih 550 kvadratnih metara prostora, a radovi počinju nakon potpisivanja ugovora. U Obrežu će biti rekonstruisano postojećih 650 kvadrata, a dogradićemo još preko 300 kvadrata – izjavio je Đokić i dodao da će ove dve kapitalne investicije konačno označiti kraj liste čekanja za upis u vrtić u pećinačkoj opštini.

Za ovu investiciju je Ministarstvo finansija već odobrilo sredstva, a nakon prolaska procedure na Vladi Republike Srbije biće raspisan tender za izvođenje radova.

  

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: