• sreda, 21. februar 2024.
Danas počinje novogodišnji humanitarni bazar Razlikovnice
Društvo | Zabava | Hronika | Pećinci
0 Komentara

Danas počinje novogodišnji humanitarni bazar Razlikovnice

26. decembar 2023. godine

Udruženje za pomoć deci sa smetnjama u razvoju i invaliditetom “Razlikovnica” iz Pećinaca, organizuje Novogodišnji humanitarni bazar od 26. do 29. decembra.

Bazar će biti održan ispred prostorija udruženja u ulici Braće Vidaković 11 u Pećincima u periodu od 8.00 do 16.00 časova, a prikupljena sredstva biće upotrebljena za nabavku sredstava koji su neophodni štićenicima doma za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju pri CSR Šabac “Kuća dobre volje”.

Kako su rekli u Razlikovnici pozvani su svi zainteresovani građani da dođu i podrže ovaj humanitarni bazar i da bilo kupovinom ili donacijom pomognu ovaj humanitarni cilj. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 063/7205-576.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: