• nedelja, 3. decembar 2023.
Promocija knjige “Buran život jedne bibliotekarke”
Hronika | Sremska Mitrovica | Kultura
0 Komentara

Promocija knjige “Buran život jedne bibliotekarke”

21. novembar 2023. godine

Promocija knjige Danijele MilaNove “Buran život jedne bibliotekarke” biće održana u petak, 24. novembra u Biblioteci “Gligorije Vozarović” u Sremskoj Mitrovici.

Pomenuta autorka je svestrana umetnica koja piše prozu i poeziju, bavi se i slikarstvom. Likovni opus Danijele MilaNove obuhvata preko četrdeset samostalnih i grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Za svoj književni rad višestruko je nagrađivana na konkursima za priču, roman ali i poeziju.

Prilikom promocije njene poslednje knjige, u Čitaonici biblioteke biće upriličen i jedan segment likovnog staralaštva Danijele Milanove. Organizatori promocije su Biblioteka i Književna zajednica Sremska Mitrovice, a u programu učestvuju Danijela MilaNova, Radica Pavlović, Mirjana Marković, Goran Potkonjak i Hajrudin Durmanović. Moderator programa je bibliotekar Jelena Šuljmanac Milošević.

Program počinje u Čitaonici u 18 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: