• četvrtak, 18. jul 2024.
Donacija za odeljenje hemodijalize
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Donacija za odeljenje hemodijalize

29. septembar 2021. godine

Odeljenje hemodijalize Opšte bolnice Sremska Mitrovica dobilo je 5 novih klima uređaja i dva televizora, koje je obezbedilo Udrženje bubrežnih invalida Grada Sremska Mitrovica, i time ostvarilo svoju želju i težnju da se uslovi za pacijente koji se dijaliziraju (uradi se oko 1500 dijaliza na mesečnom nivou), podignu na viši nivo, a njihovo vreme provedeno u bolnici bude kvalitenije i prijatnije.

-Zahvaljujući pre svih Gradu Sremska Mitrovica i direktoru mitrovačke bolnice kao i brojnim humanim ljudima, uspeli smo da nabavimo klime i televizore za odeljenje dijalize, jer razumemo prirodu bolesti pacijenata koji ovde svakodnevno dolaze i kojima svaki momenat dodatne pažnje i boljih uslova,mnogo znači – reči su Violete Srbljanin, zamenice predsednika Udruženja i medicinske sestre u ovom odeljenju.

Mitrovačko udruženje bubrežnih invalida nedavno je u Domu učenika u Sremskoj Mitrovici, ugostilo kolege iz Šapca,Stare Pazove, Novog Sada, Beograda, i kroz edukaciju i druženje govorili su i podelili svoja iskustva o temi „Posledice pandemije korona virusa“. Ovakvi sadržaji imaju poseban značaj i motiv za pacijente, u smislu ohrabrenja i istrajnosti u izlečenju bolesti i udrženje radi maksimalno posvećeno u cilju svake takve realizacije.

obsm.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: