• nedelja, 3. decembar 2023.
Beočinskom džudisti Srđanu Antelju uručena nagrada za osvojeno zlato u Sarajevu
Hronika | Beočin
0 Komentara

Beočinskom džudisti Srđanu Antelju uručena nagrada za osvojeno zlato u Sarajevu

14. novembar 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković uručila je danas novčanu nagradu džudisti beočinskog džudo kluba Cement Srđanu Antelju, koji je osvojio zlatnu medalju na Memorijalnom turniru „Miloš Ostojić“ održanom u Istočnom Sarajevu u Republici Srpskoj (BiH).

Upućujući čestitke Srđanu i njegovim trenerima, predsednica Janković se u ime Opštine Beočin zahvalila džudo klubu Cement na izvanrednom predstavljanju Beočina na svim nacionalnim i međunarodnim takmičenjima i poželela svim beočinskim džudistima i njihovim trenerima još mnogo uspeha u budućim sportskim poduhvatima.

Srđanu Antelju je ovom prilikom uručena novčana nagrada u iznosu od 50 hiljada dinara koju od prošle jeseni Opština Beočin dodeljuje sportistima i klubovima koji osvoje zapaženi rezultat na takmičenjima državnog i međunardonog ranga.

-Zaista smo ponosni na uspeh naših sportista i želeli smo da pored finansiranja klubova uvedemo neke novine i pružimo podršku svima koji uspeju da ostvare značajan plasman. Svi znamo koliko truda, discipline i odricanja stoji iza svake medalje i ovakvog rezultata i zato želimo da izrazimo zahvalnost naše opštine ovoj sjajnoj omladini koja nas svuda na najlepši način predstavlja. Srđan Antelj je sportista za primer koga tek čekaju uspesi i sigurna sam da će njegovim stopama poći i mlađe generacije beočinskih džudista – rekla je Janković.

Srđanu Antelju srdačne čestitke danas je uputio i član Opštinskog veća Milan Zorić, a prijemu u Opštini Beočin prisustvovali su i šef stručnog štaba Džudo kluba Cement Andrija Mumović kao i trener nagrađenog džudiste Šefki Morina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: