• sreda, 24. jul 2024.
Saobraćajna policija otkrila više prekršaja
Servis
0 Komentara

Saobraćajna policija otkrila više prekršaja

24. oktobar 2023. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom kontrole saobraćaja, otkrili trojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, jednog koji je vozio nedozvoljenom brzinom i preko neisprekidane linije i jednog koji je upravljao automobilom pod uticajem narkotika.

Na području Sremske Mitrovice, policija je presretačem zaustavila četrdesetdevetogodišnjaka koji je vozio „mercedes“ brzinom od 162,5 kilometra na čas, što je 102,5 kilometra na čas više od dozvoljene. Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja automobilom.

Takođe, presretač je zaustavio i dvadesetšestogodišnjeg stranog državljanina koji je vozio „pežo“ brzinom od 160,7 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljeno 80, kao i preko neisprekidane linije. Nadležni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 120.000 dinara i 11 meseci zabrane upravljanja automobilom.

Policija u Inđiji je zaustavila četrdesetosmogodišnjeg vozača koji je vozio „hjundai“ sa 3,07 promila alkohola u organizmu, a u Irigu takođe četrdesetosmogodišnjeg vozača „škode“ sa 2,23 promila alkohola.
Patrola u Inđiji otkrila je četrdesetšestogodišnjaka koji je upravljao „golfom“ pod dejstvom amfetamina.
Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: