• subota, 9. decembar 2023.
Prijem male gradonačelnice i odeljenja VII-1 u opštini Beočin
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Prijem male gradonačelnice i odeljenja VII-1 u opštini Beočin

6. oktobar 2023. godine

Radni dan u Opštini Beočin ulepšala je poseta, na Dečijoj nedelji proglašene male gradonačelnice Beočina Rade Rakić i njenih drugara iz odeljenja VII-1 Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Suseka.

Učenike i njihovu razrednu starešinu, nastavnicu Marijanu Milutin, srdačno je dočekala predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

Tokom prijema deca su imala priliku da se upoznaju sa radom Кabineta predsednice opštine i da se informišu o načinu funkcionisanja Skupštine opštine Beočin. Predsednica Janković je sa decom razgovarala o njima važnim temama i koracima koje kao lokalna zajednica možemo zajednički preduzeti kako bi unapredili uslove rada škola na teritoriji opštine a na predlog dece dogovorena je i pomoć Opštine Beočin u ozelenjavanju i uređenju školskog dvorišta osnovne škole u Suseku.

-Ovo je druga godina od kada smo uveli praksu da tokom održavanja Dečije nedelje otvorimo vrata Opštine za naše najmlađe sugrađane i drago mi je što imamo lepu priliku i povod da ugostimo novoizabranu malu gradonačelnicu i njene drugare. Uvek me raduju razgovori sa decom i mladima, jer je važno saslušati i uvažiti njihove potrebe. Pored besplatnih udžbenika koje naša opština obezbeđuje za svu decu osnovnih škola, kao i ulaganja u školske objekte koja smo započeli u ovoj godini, ima još dosta pitanja i tema u kojima decu možemo ohrabriti. Danas smo dogovorili neke zajedničke aktivnosti u kojima ćemo kao Opština rado učestvovati i pomoći učenicima susečke škole da oplemene i urede svoje školsko dvorište – rekla je Janković.

Foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: