• sreda, 28. februar 2024.
Građevinski materijal za sanaciju posledica nevremena
Društvo | Hronika | Šid | Vesti
0 Komentara

Građevinski materijal za sanaciju posledica nevremena

24. oktobar 2023. godine

Isporukom pet šlepera crepa građanima koji su štetu pretrpeli u Šidu i pet šlepera itong bloka građanima čije su kuće oštećene u Novom Sadu, nedavno je počela realizacija odluke Pokrajinske vlade o pomoći lokalnim samoupravama koje su pretrpele najveću štetu u julskom nevremenu.

Sav potreban građevinski materijal, u vrednosti od 75 miliona dinara, nabavljen je i biće isporučen oštećenima u nevremenu u gradovima Novi Sad i Sremska Mitrovica i opštinama Bačka Palanka, Šid i Ruma. Reč je o ukupno 2.575 tona različitog građevinskog materijala koji je isporučen ovih dana.

Građevinski materijal, obezbeđen prema specifikacijama lokalnih samouprava, čine različite vrste crepa, drvne građe, itong blokova, pokrivnih limova i drugog građevinskog materijala.

Nesmetan prijem i dalju distribuciju ove pomoći građanima čije su kuće oštećene obezbedile su sve lokalne samouprave.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: