• nedelja, 3. decembar 2023.
Besplatna pešačka tura
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Besplatna pešačka tura

24. oktobar 2023. godine

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica organizuje u subotu 28. oktobra u 11 časova besplatnu pešačku turu u okviru koje će posetioci sa licenciranim vodičem obići gradski park i Galeriju “Lazar Vozarević”.

Saopštenje organizatora prenosimo u celosti:

“Poštovani sugrađani, kroz naše ture postepeno upoznajemo bogatstvo kulturne baštine koju poseduje grad. Vreme je da napravimo kratak predah u našem gradskom parku. Kroz ovu turu nas vodi Gospava Kalaba, licencirani turistički vodič koja će nam objasniti zašto je gradski park Sremske Mitrovice specifičan. Nakon obilaska parka, grupa će se uputiti u galeriju Lazar Vozarević, koja ove godine proslavlja jubilej od 50 godina. U galeriji osim stalne postavke, imaćemo priliku da posetimo i tavanski prostor i čujemo nešto više o predmetima koji se nalaze u ovoj postavci.”

Program:

Okupljanje u gradskom parku ispred Turističkog info-centra u 10:55.

Šetnja kroz park sa licenciranim turističkim vodičem. Obilazak galerije. Završetak ture.

Prijava za prisustvo turi nije neophodna.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: