• nedelja, 16. jun 2024.
Najmlađi atletičari “Srema” osvojili 15 medalja u Šapcu
Sport
0 Komentara

Najmlađi atletičari “Srema” osvojili 15 medalja u Šapcu

4. oktobar 2023. godine

Prvog dana oktobra održan je Gospojinski miting u organizaciji AŠK “Tempo” Šabac na kome je učestvovalo preko 800 takmičara iz zemlje i regiona. Atletičari “Srema” iz Sremske Mitrovice ostvarili su zapažene rezultate i osvojili 15 medalja.

Zlatne medalje su osvojile Katarina Škorić i Sara Perić u skoku udalj, Iva Bežanović u skoku uvis, Maša Pavlović u trci na 200m, kao i srebro u trci na 60m.

Srebro je pripalo Sari Milovanović u skoku udalj, Kalini Nikolić u trci na 60m, Jovani Harambašić u trci na 200m, Stefan Stanojević osvojio je medalju u trci na 60m, Danilo Bojić u bacanju vorteksa, koji je ujedno bio i bronzani u skoku udalj.

Bronzane medalje su osvojili Milica Brinjak u bacanju vorteksa, Miljana Pavlović u trci na 200m, Miona Maksimović u trci na 300m, kao i Jana Pavlović koja je uprkos padu na startu odličnim trcanjem došla do bronze na 200m.

Na istom takmičenju učestvovali su još i Vera Pajić, Ognjen Sladojević, Dejana Jančić, Aleksej Janković, Milana Vidović, Lana Vidović, Rina Naglić, Dejan Radovanović, Vuk Jusić, Mia Erak, Marija i Isidora Maksimović, Damjan Bojić, Vanja Kečić, Tea Stanojević, Danilo Topić, Aleksandra Bijelonić, Milica Stanojević, Dušan i Luka Arbanovski, Andrijana i Vujadin Alilović, Anja Marčok i Bora Bežanović.

Ovo je jedna od poslednjih trka na stazi za ovu godinu koja je bila uspešna za atletičare “Srema”, kreće sezona kroseva na kojima se u ovom mitrovačkom klubu nadaju zapaženim rezultatima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: