• nedelja, 19. maj 2024.
Upešan turnir za članove Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Sremska Mitrovica
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Upešan turnir za članove Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Sremska Mitrovica

11. septembar 2023. godine

Predstavnici Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Sremska Mitrovica proteklog vikenda uspešno su učestvovali u prijateljskom turniru Sportskog društva gluvih Kragujevac.

Mitrovčanisu su izabrali da se nadmeću u dve discipline – pikado (ženski i muški) i ribolov. U takmičenju u ženskom pikadu učešće su uzele Ivana Jević, Sonja Janošević i Dubravka Pavlović, dok su u muškoj konkurenciji to učinili Žarko Lačaraćki, Zoran Radulović i Aleksandar Janošević. Najuspešniji je bio Janošević koje je pripalo treće mesto.

Takičenje u ribolovu održano je na jezeru Gruža blizu Knića, a iz MOGN Sremska MItrovica učestvovali Radomir Pavlović, Aleksandar Janošević i Radovan Ćošić i takođe došli do trećeg mesta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: