• nedelja, 21. april 2024.
Komunalci u akciji čišćenja pešačkih površina
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Komunalci u akciji čišćenja pešačkih površina

12. decembar 2021. godine

Zbog intenzivnih snežnih padavina, sve ekipe gradske zimske službe su na terenu i rade na čišćenju puteva i uklanjanju snežnih nanosa.

Кako je rekla Tamara Milković, referent za odnose sa javnošću JКP „Кomunalije“, u toku ranih jutarnjih sati ekipe su bile na terenu i izvršile posipanje soli i rizle, kao i specijalnog rastvora za behaton, na gradskim trgovima, ulicama, trotoarima, autobuskim stajalištima. U toku večeri vozila sa ralicama su na terenu.

Ono sa čim su se ekipe „Кomunalija“ suočavale tokom dana jeste i obaranje stabala na nekoliko lokacija. Ekipe „Zelenila“ su bile na terenu, stabla koja su pala na parkirališta, trotoare i na puteve su uklonjena.

Parking u svim zonama u gradu u ponedeljak će biti besplatan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: