• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Nagrade za najbolje đake i nastavnike
Društvo | Hronika | Stara Pazova | Vesti
0 Komentara

Nagrade za najbolje đake i nastavnike

10. septembar 2023. godine

Opština Stara Pazova je tradicionalno nagradila najbolje đake i nastavnike pred početak nove školske godine, u znak priznanja za njihov trud i postignuća. Ova praksa već godinama postoji kao vid podrške i podsticaja za izuzetne učenike i njihove mentore.

Ove godine u devet osnovnih škola, Gimnaziji, Ekonomsko-trgovinskoj, Tehničkoj i školi za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“, staropazovačka Opština ima 76 učenika – nosioca “Vukove” diplome. Među njima nalazi se i 15 učenika generacije, a sveukupno nagrađeno je više od 250 đaka.

Pohvalnice i vredne novčane nagrade đacima je uručio predsednik opštine Đorđe Radinović.

-Opština Stara Pazova ponosna je na ovoliki broj uspešnih učenika i mladih ljudi, koji su budućnost naše Opštine. Naravno, mi želimo da svake godine bude što veći broj mladih i obrazovanih ljudi u staropazovačkoj Opštini, koji će ostati ovde, da žive i da rade, rekao je Radinović.

Svaki od uspeha sa mnogobrojnih takmičenja, pored marljivosti i truda učenika, svakako upotpunjava rad i posvećenost njihovih mentora, a ove godine za svoje zalaganje pohvalnicu i vrednu novčanu nagradu dobilo je njih 87.

Tradicija nagrađivanja najboljih đaka i nastavnika pred početak nove školske godine predstavlja primer dobre prakse i važan podsticaj za sve učenike i nastavnike u opštini Stara Pazova. Nagrađeni đaci i nastavnici postali su uzor i inspiracija za sve ostale, dok je Opština pokazala svoju podršku i brigu o obrazovanju mladih ljudi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: