• nedelja, 19. maj 2024.
Javni konkurs za dodelu “Višnjićeve nagrade”
Društvo | Kultura | Vesti | Šid
0 Komentara

Javni konkurs za dodelu “Višnjićeve nagrade”

22. septembar 2023. godine

Povodom manifestacije “44. Višnjićevi dani” koja će se održati u u oktobru u Šidu i Višnjićevu, raspisan je Javni konkurs za dodelu “Višnjićeve nagrade”.

Organizacioni odbor manifestacije poziva sve sugrađane, ustanove, javna i privatna preduzeća, da daju svoj predlog za pojedinca koji se posebno ističe u svom radu iz oblasti kulture, i koji je svojim radom obogatio kulturni život šidske opštine. Svoje kandidate možete predložiti za sledeće dve kategorije: 

I kategorija – nagrada za životno delo

II kategorija – nagrada za mlade, starosti do 30 godina

Predloge slati na adresu: Kulturno obrazovni centar, Karađorđeva 42, Šid ili u elektronskoj formi na adresu: direktor@kocsid.org.rs.

Konkurs je otvoren od 21. septembra do 5. oktobra 2023. godine. Imena dobitnika biće objavljena na svečanom otvaranju “44. Višnjićevih dana”, a nagrade će biti urućene na svečanoj akademiji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: