• četvrtak, 21. septembar 2023.
Ekokaravan u Sremskoj Mitrovici
Vesti
0 Komentara

Ekokaravan u Sremskoj Mitrovici

5. septembar 2023. godine

U susret Međunarodnom danu čišćenja obala i Svetskom danu reka Ekokaravan Udruženja “Čepom do osmeha” će posetiti Sremsku Mitrovicu u četvrtak, 7. septembra.

Mesto okupljanja je ulaz na malu plažu u 8 časova, a lokacija čišćenja je potez plaže do teretnog mosta.

Podsećanja radi, Udruženje „Čepom do osmeha“ se bavi sakupljanjem plastičnih čepova i od obezbeđenih sredstava kupuje pomagala za decu sa smetnjama u razvoju na nivou cele Republike Srbije. Do sada je udruženje uspelo da obezbedi 81 novo pomagalo za decu i da sakupi oko 1100 tona plastičnih čepova.

Svi zainteresovani volonteri i volonterke za učešće u akciji u Sremskoj MItrovici mogu se prijaviti popunjavanjem kontakt forme koja se nalazi na sajtu cepomdoosmeha.org.rs ili slanjem mejla na cepomdoosmeha@gmail.com.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: