• subota, 30. septembar 2023.
Asfaltirana ulica u Čereviću
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Asfaltirana ulica u Čereviću

5. septembar 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je završne radove na asfaltiranju u Ulici Branka Radičevića u Čereviću i sastala se sa izvođačima radova i meštanima ovog kraja.

Ulica Branka Radičevića jedno je od područja koje je najviše bilo pogođeno obilnim padavinama i nevremenom koje je zadesilo ovu opštinu krajem maja, a lokalna samouprava preduzela je neophodne korake kako bi se omogućila sanacija i asfaltiranje.

-Od početka smo sa građanima na terenu i bilo nam je jasno da je šteta na infrastrukturi velika. Sa ciljem da pomognemo građanima i u što kraćem roku reagujemo, angažovali smo svu raspoloživu mehanizaciju, a pomoć u prvim danima na otklanjanju posledica koje je izazvala bujica, pružile su nam i privatne firme, kao i JKP “Beočin”. Obratili smo se i Pokrajinskoj vladi za pomoć i uspeli smo da završimo radove na asfaltiranju tokom leta – istakla je Janković.

Ona je dodala da je ulica dobila novi asfalt u celosti, u dužini od 420 metara, a vrednost ulaganja je oko 10 miliona dinara. Ta sredstva je Opština Beočin obezbedila zahvaljujući saradnji sa Pokrajinskim sekreterijatom za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

-Zahvaljujem se radnicima “Bačkaputa” koji su za nas uradili značajan posao, ali i svim meštanima koji su pokazali strpljenje i razumevanje. Drago mi je što su stanovnici ove ulice sa kojima sam danas imala priliku da razgovaram zadovoljni – rekla je Janković.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: