• petak, 22. septembar 2023.
Vozači “golfova” divljali rumskim ulicama
Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

Vozači “golfova” divljali rumskim ulicama

11. avgust 2023. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi podneće odgovarajuće prijave protiv dvojice vozača putničkih automobila koji su, usled saobraćajnih prekršaja, izazvali saobraćajne nezgode.

U Rumi, šezdesettrogodišnji vozač „golfa“, prošao je kroz raskrsnicu u trenutku kad je to bilo zabranjeno crvenim svetlom na semaforu i udario u automobil „bora“ koji je imao prvenstvo prolaza. U ovoj nezgodi lake telesne povrede zadobile su dve osobe a protiv vozača „golfa“ biće podneta krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja, nadležnom tužilaštvu.

Takođe na području Rume, dvadesetdevetogodišnji vozač „golfa“ je izvršio prekršaj nepropuštanje šinskog vozila preko pruge bez branika i polubranika i udario u putnički voz koji je saobraćao na relaciji Zvornik – Ruma. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih osoba, a protiv vozača biće podneta prekršajna prijava nadležnom prekršajnom sudiji.

Foto: ilustracija

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: