• nedelja, 16. jun 2024.
Koncert Vesne Zmijanac
Društvo | Zabava | Ruma
0 Komentara

Koncert Vesne Zmijanac

9. avgust 2023. godine

U okviru manifestacije “Rumsko kulturno leto” u četvrtak, 10. avgusta na Gradskom trgu u Rumi biće održan koncert Vesne Zmijanac. Početak koncerta zakazan je za 21 čas.

Jedna je od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šou-biznis u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda. Najveći hitovi u njenoj karijeri su: Nevera moja; Dođi što pre; Ne kunite crne oči; Кunem ti se životom; Кad zamirišu jorgovani, sa Dinom Merlinom; Кazni me, kazni; Svatovi; Idem preko zemlje Srbije; Sebi sam bila i rat i brat; Malo po malo. Objavila je četrnaest albuma, šest singlova i nekoliko kompilacija.

Izvor/foto: ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: