• petak, 19. jul 2024.
Javni poziv za subvencionisanje prevoza učenika srednjih škola
Društvo | Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

Javni poziv za subvencionisanje prevoza učenika srednjih škola

30. avgust 2023. godine

Opština Ruma raspisala je Javni poziv za subvencionisanje prevoza učenika srednjih škola sa teritorije Opštine Ruma.

Prilikom podnošenja dokumentacije za međugradski prevoz, (Odeljenje za društvene delatnosti, Glavna 107), apeluje se na srednjoškolce da je obavezan dokument koji prilažu potvrda/uverenje o upisanoj školskoj godini, JMBG, kao i očitana lična karta (ukoliko je srednjoškolac ne poseduje potrebna je lična karta jednog od roditelja).

Svi srednjoškolci koji kao prevozno sredstvo do srednje škole koriste Voz na relaciji Ruma-Šabac, neophodno je da pored gore navedenog dostave i broj važeće legitimacije izdate od strane AD Voz (u sedište AD Voz Ruma dostaviti kopiju uverenja/potvrde iz škole, dok je original neophodan u Odeljenju).

Кada je u pitanju gradski i prigradski prevoz Master bus, u Odeljenje dolaze samo srednjoškolci koji prvi put ostvaruju ovo pravo, dok svi ostali (koji imaju pokazne karte od predhodne školske godine), idu direktno u Master bus sa starom pokaznom kartom i uverenjem/potvrdom o upisanoj školskoj godini.

Više informacija na ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: