• nedelja, 19. maj 2024.
Prva faza radova na izgradnji Lovačko-turističkog centra
Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Prva faza radova na izgradnji Lovačko-turističkog centra

30. decembar 2022. godine

Sremska Mitrovica dobija Lovačko-turistički centar, u toku je prva faza radova na novom objektu koji će biti izgrađen u blizini Lovačkog doma, a kompletan završetak predviđen je za kraj 2023. ili početak 2024. godine.

Prvu fazu radova koja će trajati 180 dana obišao je Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica i najavio da će grad na Savi dobiti multifunkcionalni objekta. Predviđeno je da Lovačko-turistički centar ima smeštajne kapacitete, salu za sastanke, trofejnu sobu.

Sredstva su izdvojena sa tri nivoa, jedan deo finansira Grad, drugi Pokrajina i Republika, a obezbeđen je novac i od dobrovoljnih priloga lovaca. Za prvu fazu predviđeno je 20 miliona, dok je ukupna vrednost projekta oko 50 miliona dinara.

Objekat koji trenutno koriste lovci u Sremskoj Mitrovici kod Spomen groblja biće adaptiran i pretvoren u muzej.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: