• nedelja, 21. april 2024.
3,6 miliona za Opštinu Ruma
Društvo | Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

3,6 miliona za Opštinu Ruma

7. avgust 2023. godine

Opština Ruma dobila je sredstva od Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine za izradu projektno tehničke dokumentacije za rekonstrukciju centralnog kolektora fekalne kanalizacije. U pitanju su sredstva u iznosu od 3,6 miliona dinara, a ugovor je u zgradi Pokrajinske vlade potpisala predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Projektna dokumentacija je prvi korak neophodan kako bi se uopšte krenulo u postupak rekonstrukcije centralnog korektora.

-Ovaj projekat ima za cilj obezbeđivanje stabilnog, sigurnog i dugoročnog odvođenja otpadnih voda, kao i zaštitu i poboljšanje kvaliteta vode i životne sredine uopšte. Takođe, imaće pozitivan uticaj na smanjenje rizika po javno zdravlje i unapređenje kvaliteta života našeg stanovništva. Sredstva će nam omogućiti da započnemo proces rekonstrukcije centralnog kolektora fekalne kanalizacije i unapredimo infrastrukturu naše opštine, a samim tim i stvorimo povoljnije uslove za dalji razvoj – istakla je predsednica Ćirić.

S.B.

Foto: www.ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: