• četvrtak, 21. septembar 2023.
Zdravko Čolić na „Scena festu“ okupio 34 hiljade ljudi: Balkanska zvezda zasijala Inđijom
Društvo | Zabava | Hronika | Inđija
0 Komentara

Zdravko Čolić na „Scena festu“ okupio 34 hiljade ljudi: Balkanska zvezda zasijala Inđijom

7. jul 2023. godine

„Uz Božiju pomoć bez kiše“, prve su reči kojima je, svoj muzički spektakl, počeo Zdravko Čolić, jedna od najvećih zvezda regiona, u Inđiji, na 23. “Scena festu”. I nebo je bilo na Čolinoj strani, na strani oko 34 hiljade posetilaca, koliko je Inđija izbrojala na koncertu koji je, u ovim razmerama, u ovoj opštini organizovan prvi put.

Želja organizatora da Inđinčanima pruže vrhunski muzički doživljaj opravdala je očekivanja, pre svega, energijom koja je dominirala između publike i gosta. Tročasovno uživanje u Čolinim hitovima bilo je poseban doživaljaj za sve generacije, granica je bilo samo nebo, složili su se oni koji su osetili delić atmosfere na terenima kod inđijskog Кulturnog centra, koji su tražili kvadrat prostora više.

Uzbuđenje je bilo vidno i među novinarima, brojne medijske kuće poslale su svoje ekipe da zabeleže spektakl kakav je malo koja opština u Srbiji imala. I mediji sa nacionalnom frekvencijom procenili su događaj u Inđiji kao jedan od prioriteta:
-“Scena fest”, Inđija i ja po prvi put večeras, bio je to taj poziv opštine kojem smo se svi veoma obradovali, rekao je Čola, par trenutaka pred početak nastupa, naglasivši da ovo veče pripada definitivno gradu.

Pozdrav za Inđiju uputio je srdačno Zdravko Čolić, pojavivši se na sceni, na kojoj su se tri sata ređali hitovi, svevremeni za njegovu publiku.

Lepo je bilo biti Inđinčanin, imponovalo je to svakom ko je osetio delić koncertne atmosfere, a prvi čovek opštine Vladimir Gak kaže da je ponosan jer su građani Inđije i okolnih opština dobili mogućnost da uživaju slušajući veliku zvezdu muzičkih prostora, kao i što je 23. “Scena fest” prevazišao sve do sada:

-Više od 30 godina Zdravko Čolić nije bio u Sremu, što je razlog više da budemo ponosni, istakao je Gak, ne propustivši priliku da izrazi zadovoljstvo kompletnim programom 23. Scena festa u Inđiji.

Publika nije krila oduševljenje, najuporniji su Čolu obasipali cvećem, a balkanska zvezda je uzvratila džentlmenski kako joj i priliči, pesmom i emocijom.

Mirjana Stupar

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: