• ponedeljak, 22. jul 2024.
Letnji bioskop u Staroj i Novoj Pazovi
Kultura | Stara Pazova
0 Komentara

Letnji bioskop u Staroj i Novoj Pazovi

27. jul 2023. godine

Do kraja jula i kroz mesec dana, krajem avgusta, mališani u Staroj i Novoj Pazovi će imati priliku da neke od filmskih hitova pogledaju u bioskopima pod vedrim nebom, najavljuju iz Centra za kulturu Stara Pazova.

Film „Rajsko putovanje“ pre desetak godina snimljen kao igrani avanturistički film za decu, prošle godine je doživeo animiranu verziju. Priča o zečiću, koji je mali da razume neka životna pravila, a čezne za nemogućim stvarima, mališani u Novoj Pazovi mogu da pogledaju u petak, 28. jula na platou ispred pozorišne sale, a Staropazovčani u subotu 29. na Trgu Zorana Đinđića.

Krajem avgusta, još jedan crtani film, „Bamzi i Gromopuc“ na programu je pazovačkih letnjih bioskopa. U kratkom sižeu se najavljuje – Bamzijevi prijatelji kreću u potragu za Gromopucom, tajnim sastojkom koji čini Bamzija jakim. U međuvremenu, Rejnard se pretvara da je dobar momak koji će zameniti Bamzija, postati gradski heroj i osvojiti srce Mikeline. Film je na programu u Staroj Pazovi 25. a u Novoj 26.avgusta.

Letnje projekcije počinju u 21 čas, a ulaz je besplatan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: