• ponedeljak, 22. jul 2024.
Interaktivne table za sve rumske srednje škole
Društvo | Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

Interaktivne table za sve rumske srednje škole

17. jul 2023. godine

Rumske srednje škole dočekaće predstojeću školsku godinu tehnološki unapređene, te će se nastavno gradivo učenicima prezentovati na najsavremeniji mogući način.

Opština Ruma je kupila 16 najmodernijih interaktivnih tabli i prateću opremu, a svaka srednja škola u našoj opštini će dobiti po četiri table.

Projektna ideja realizovana je u saradnji sa građanima rumske opštine, koji su nabavku „pametnih“ tabli prvo kandidovali, a potom i izglasali u okviru „Participativnog budžetiranja“.

Primopredaja interaktivnih tabli upriličena je u Srednjoj tehničkoj školi „Milenko Brzak Uča“, uz prisustvo predsednice Opštine Ruma Aleksandra Ćirić i zamenice Biljane Popović Jovanović. Nakon primopredaje održana je i obuka za zaposlene kako to da na najbolji način koriste nove table, koje su zapravo pravi alati za učenje.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: