• sreda, 21. februar 2024.
Izložba likovnih radova mališana iz “Pčelice”
Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti | Zabava
0 Komentara

Izložba likovnih radova mališana iz “Pčelice”

13. jun 2023. godine

U četvrtak, 15. juna u Turističkom info centru u Sremskoj Mitrovici biće održana završna izložba međunarodnog eTwinning projekta “Poziv iz prošlosti za budućnost” u kojem su učestvovala deca iz Predškolske ustanove “Pčelica”.

Projekat se bavio proučavanjem starih likovnih tehnika i savremenih umetnika. Deca su stvarala likovne radove iz obe ove oblasti i međusobno sarađivala koristeći eTwinning portal. Naučili kako da budu kulturni ambasadori svojih zemalja i prenesu znanja o istoriji umetnosti svog podneblja u budućnost.

Likovni radovi nastali u toku projekta biće izloženi u Turističkom info centru 15. juna od 12 časova, a moći će da se posete do subote 17.06.2023. do 15 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: