• nedelja, 16. jun 2024.
Grgurevčanka među 100 najuspešnijih poslovnih žena Srbije
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Grgurevčanka među 100 najuspešnijih poslovnih žena Srbije

21. jun 2023. godine

Pošta Srbije proglasila je, predstavila i uručila priznanja pobednicama drugog nacionalnog nagradnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena” iz ruralnih i negradskih sredina.

Svečanost uručenja priznanja i predstavljanja ovih zaslužnih žena, upriličena je u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, a prisutnima su se, između ostalih, obratili i direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, kao i ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić.

Među stotinu najuspešnijih, našla se i jedna naša Fruškogorka. Titulu jedne od sto najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji ponela je Grgurevčanka Vukosava Tešanović, zastupnica Udruženja “Mitrovačka dobra bašta”, koje se poslednjih godina ozbiljno bavi osnaživanjem žena u ruralnoj sredini i koje predstavlja jedan od prvih vidova socijalnog preduzetništva na ovim prostorima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: