• sreda, 24. april 2024.
Besplatno matursкo veče za sve maturante u opštini Beočin
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Besplatno matursкo veče za sve maturante u opštini Beočin

2. jun 2023. godine

Oko 170 učenika i njihovih nastavnika iz dve osnovne škole sa teritorije opštine Beočin će ove godine imati besplatnu proslavu maturske večeri čije će troškove snositi Opština Beočin, potvrdila je predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

Prema njenim rečima, ova novina je znak pažnje i podrške loklane samouprave svim osmacima iz Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ iz Beočina kao i maturantima Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Suseka, koje su jedine dve škole na teritoriji opštine.

Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da ove godine podržimo organizaciju male mature u i budemo deo nekih od najlepših uspomena osmaka koji će uskoro proslaviti kraj jedne etape svog školovanja i odrastanja. Želimo da novina koju smo ove godine uveli, u budućnosti postane stalna praksa i znak pažnje i podrške lokalne samouprave našim školama, maturantima i roditeljima – rekla je Janković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: