• Tuesday, 6. June 2023.
Zajedno u koštac sa problemima
Društvo | Hronika | Stara Pazova
0 Komentara

Zajedno u koštac sa problemima

24. May 2023. godine

Centar za socijalni rad u Staroj Pazovi prošle nedelje je bio domaćin okupljanja direktora centara iz Srema, a sve u cilju upoznavanja sa aktuelnim problemima, dešavanjima i izazovima sa kojima se suočavaju u svom radu. Akcenat je bio na sve češćem porodičnom i školskom nasilju.

Sastanku je prisustvovala i pomoćnica predsednika opštine Stara Pazova Nataša Milić Milaš, koja je ovom prilikom naglasila da je ponosna na činjenicu da će prvo prihvatilište u Sremu biti upravo u opštini Stara Pazova

-Pre više od pet godina baš iz sastanka saradnje CSR Stara Pazova i ostalih centara sa teritorije Srema javila se ideja o pribavljanju prihvatilišta za beskućnike, s toga smo mi tu uvideli značaj i problem toga što tako nešto ne postoji na teritoriji opštine Stara Pazova. Svih ovih godina smo radili na tome, taj projekat je realizovan, pribavljena je kuća koja će biti prihvatilište, i preneto je korisništvo na CSR – rekla je Milić Milaš.

Pomoćnica predsednika istakla je i izuzetnu saradnju sa CRS, dodala da je opština tu da podrži svaku inicijativu Centra, te da će tako biti i nadalje.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.
%d bloggers like this: