• petak, 12. jul 2024.
Vanja Vulin Smiljić predstavila knjigu “Borba sa svakodnevnicom”
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Kultura
0 Komentara

Vanja Vulin Smiljić predstavila knjigu “Borba sa svakodnevnicom”

22. maj 2023. godine

Promocija zbirke poezije Vanje Vulin Smiljić “Borba sa svakodnevicom” održana je u petak, 19. maja u Čitaonici Biblioteke “Gligorije Vozarović” u Sremskoj Mitrovici.

U programu promocije su učestvovale Vanja Vulin Smiljić, autorka, Tamara Stojković, novinarka Somborskih novina i bibliotekar Jelena Šuljmanac Milošević.

U prijatnom ambijentu biblioteke autorka i publika ostvarili su uspešnu interakciju, a njena poezija toplo je pozdravljena. Bila je to lepa prilika da se javno kaže kako razmišlja pripadnici mlade populacije u Srbiji. Teme koje su u zbirci prikazane su: ulazak mladih u svet odraslih, stvaralaštvo, ljubav, odsustvo empatije u današnjem društvu ali i borba sa svakodnevicom koja je vid našeg življenja. Zbirku pesama “Borba sa svakodnevicom” objavila je Gradska biblioteka “Кarlo Bijelicki” iz Sombora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: