• četvrtak, 30. novembar 2023.
Tri medalje za AK “Srem” na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Tri medalje za AK “Srem” na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

3. maj 2023. godine

Sa državnog prvenstva u planinskom trčanju atletičari AK “Srem” vratili su se sa tri medalje. Staza je bila dosta zahtevna, sa puno uspona i na nezgodnom terenu, na obroncima Bukulje pored Aranđelovca.

Prva je trčala Tara Žarić i u trci starijih pionirki na 2000m osvojila treće mesto i bronzanu medalju. U trci mlađih juniora Mihajlo Vuk Komlenić na 4000m osvojio je srebrnu medalju i drugu poziciju. To su ujedno i njihove prve medalje sa prvenstava Srbije.

Kod seniorki u trci na 8000m su nastupile Aleksandra Kostadinović i Jovana Šubatlija. Aleksandra je celu trku vodila veliku borbu sa Nevenom Jovanović iz AK ČAK Čačak da bi se trka odlučila bukvalno u poslednjih 10m.

Aleksandra je stigla druga i osvojila srebrnu medalju. Jovana Šubatlija se sjajno borila, bila je na trećoj poziciji vrlo blizu prvoplasiranim trkačicama, ali joj je u četvrtom krugu pozlilo i nažalost morala je da stane zbog zdravstvenih problema.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: