• četvrtak, 28. mart 2024.
Predsednica opštine ugostila državne prvake
Društvo | Hronika | Beočin | Sport | Vesti
0 Komentara

Predsednica opštine ugostila državne prvake

19. maj 2023. godine

Prijem prvaka Srbije u stonom tenisu

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković i predsednik Skupštine opštine Beočin Nemanja Vilić juče su upriličili prijem stonotenisera beočinskog kluba „Radnički 1972“ koji su prošle nedelje osvojili drugu za redom titulu ekipnog prvaka Srbije u stonom tenisu.

U ovogodišnjem finalu plej ofa Super lige Srbije u duelu sa beogradskom Crvenom zvezdom stonoteniseri beočinskog kluba slavili su ubedljivu pobedu i time potvrdili da su najbolji klub države drugu godinu za redom!

Odlukom Opštinskog veća našim stonoteniserima uručene su i novčane nagrade Opštine Beočin u iznosu od po 50 000 dinara. Predsednica opštine Beočin se u svom obraćanju zahvalila svim igračima i rukovodstvu „Radničkog 1972“ koji su zajednički doprineli ovom vrhunskom plasmanu ali i na uloženom
trudu i posvećenosti sa kojom godinama unazad brane boje svog kluba i predstavljaju Beočin u najlepšem svetlu.

-Čestitam vam na ovom istorijskom uspehu i želim vam sve najbolje u daljim takmičenjima koje ćemo nastaviti da pratimo kao vaša podrška i kao vaši navijači! Znajte da smo svim srcem uz vas i drago mi je što smo kao loklana samouprava od nedavno po prvi put uveli praksu da podršku profesionalnim sportistima za osvojeni vrhunski plasman pružimo i kroz novčane nagrade koje svi bez sumnje zaslužujete. Vi ste ponos Beočina! – istakla je Janković.

Bojanu Crepulji, Marku Petkovu, Žoltu Peteu i Petiu Кrastevu iskrene čestitke uputio je i predsednik Skupštine opštine Beočin Nemanja Vilić koji je istakao da je velika čast za našu opštinu i sport Beočina da među profesionalnim sportistima imamo ovakve igrače.

„Trud koji ste uložili da bi stigli do ovog rezultata je nemerljiv i hvala vam što igrate za Beočin i afirmišete najviše vrednosti sporta i profesionalne etike svakim svojim pojavljivanjem i svakim odigranim mečom. Znajte da je Beočin i vaša publika uvek uz vas! – rekao je Vilić.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: