• četvrtak, 18. jul 2024.
Održan “Ples maturanata” u Sremskoj Mitrovici FOTO
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Održan “Ples maturanata” u Sremskoj Mitrovici FOTO

19. maj 2023. godine

Oko 400 učenika završnih razreda iz svih sremskomitrovačkih srednjih škola danas je na Trgu Ćire Milekića učestvovalo u “Plesu maturanata”.

Manifestaciju koja je održana 13. put su organizovali Uprava za obrazovanje i Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica. Počast tragično stradalima u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” i učeniku Srednje tehničke škole “Nikola Tesla” iz Sremske Mitrovice Aleksandru Jovanoviću, maturanti su odali simboličnim puštanjem 11 belih balona.

Učenici završnih razreda srednjih škola zatim su odigrali kadril, potom užičko kolo, a pozdravljeni su aplauzom Mitrovčana. Pozdrav i čestitke su im uputili i predstavnici lokalne samouprave.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: