• subota, 20. april 2024.
Saobraćajci otkrili pet drogiranih i tri pijana vozača
Društvo | Inđija | Šid | Sremska Mitrovica | Stara Pazova
0 Komentara

Saobraćajci otkrili pet drogiranih i tri pijana vozača

19. april 2023. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i trojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja.

Patrola u Staroj Pazovi zaustavila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „bore“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu dvadesetogodišnjaka koji je vozio „tuareg“ pozitivan na kokain.

Prilikom saobraćajne kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, otkriveni su dvadesetosmogodišnji vozač „golfa“, četrdesetpetogodišnji vozač „pasata“ i dvadesetogodišnjak koji je upravljao „audijem“, sva trojica pod dejstvom kanabisa.

Policija u Inđiji zaustavila je tridesetšestogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ sa 2,98 promila alkohola u organizmu.

U Irigu je otkriven tridesetpetogodišnji vozač „bmv“ sa 2,60 promila alkohola u organizmu, dok je u Staroj Pazovi zatečen četrdesetčetvorogodišnjak koji je vozio „audi“ sa 2,08 promila alkohola.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: