• petak, 12. jul 2024.
Prva u Sremu, a treća u Vojvodini po visini prosečne plate Opština Inđija
Vesti
0 Komentara

Prva u Sremu, a treća u Vojvodini po visini prosečne plate Opština Inđija

26. april 2023. godine


Prema poslednjim podacima Republičkog zavoda za statistiku, u februaru ove godine, Opština Inđija zabeležila je najveću prosečnu platu u Sremu, u iznosu od 78 388 dinara, a tim iznosom svrstala se na treće mesto u Vojvodini, posle Novog Sada i Pančeva.
Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2023. godine iznosila je 112 212 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 81 359 dinara. Rast bruto i neto zarada u periodu januar–februar 2023. godine, u odnosu na isti period prošle godine, iznosio je 16,0% nominalno, odnosno 0,1% realno.
U poređenju sa istim mesecom prethodne godine, prosečne bruto i neto zarade za februar 2023. godine nominalno su veće za 15,2%, a realno su manje za 0,8%.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: