• utorak, 28. novembar 2023.
Pokretni mamograf ponovo u Šimanovcima i Pećincima
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Pokretni mamograf ponovo u Šimanovcima i Pećincima

7. april 2023. godine

U okviru projekta „Prva mamografija“, koji Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo realizuje u saradnji sa pećinačkim domom zdravlja i Opštinom Pećinci, pokretni mamograf, koji je tokom protekle jeseni bio stacioniran u Šimanovcima, nastavlja sa radom, a ženama iz pećinačke opštine biće omogućeno da snimanje obavljaju besplatno, bez uputa i bez zdravstvene knjižice.

Pokretni mamograf će biti postavljen u Šimanovcima, na parkingu kod ambulante u utorak 18. aprila, i tog dana će raditi od 12.00 do 17.00 časova. Prednost će imati žene koje su već prijavljene tokom prošle jeseni, ali nisu pregledane zbog prestanka rada mamografa, a one koje se još uvek nisu prijavile mogu se prijaviti pozivanjem broja 062/780 582, kako za preglede u Šimanovcima, tako i za preglede u Pećincima.

Svaka pacijentkinja dolazi po pozivu u zakazano vreme, a one koje nisu u mogućnosti da dođu u zakazano vreme, potrebno je da o tome obaveste Dom zdravlja na telefon 062/780 582, kako bi njihov termin bio dodeljen drugoj pacijentkinji, a njima bio zakazan novi termin u kojem su u mogućnosti da dođu na snimanje.

Raspored rada pokretnog mamografa u Šimanovcima je sledeći:

-Ponedeljkom od 12.00 do 17.00 časova
-Utorkom od 7.30 do 14.30 časova
-Sredom od 7.30 do 14.30 časova
-Četvrtkom od 7.30 do 14.30 časova
-Petkom od 7.30 do 14.30 časova.

Po završetku rada u Šimanovcima, pokretni mamograf će biti premešten u Pećince. Termin prelaska u Pećince još uvek nije poznat i zavisiće od broja prijavljenih pregleda u Šimanovcima, a o vremenu prelaska u Pećince će žene biti blagovremeno obaveštene putem zvaničnog sajta Opštine Pećinci i sredstava javnog informisanja.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: