• petak, 12. jul 2024.
BRAVO! Brestački bajkeri prikupili 280.000 za Minu
Društvo | Zabava | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

BRAVO! Brestački bajkeri prikupili 280.000 za Minu

24. april 2023. godine

Na humanitarnoj moto žurci, koju je nedavno organizovao Moto klub „Family“ u brestačkom domu kulture, prikupljeno je 280.000 dinara koji su uplaćeni u fond za lečenje Mine Pošarac iz Rume.

Kako je rekao predsednik MK „Family“ Nenad Stojaković, žurka je okupila bajkere iz 21 moto kluba iz cele Vojvodine, ali i iz Mačve i Republike Srpske, kao i brojne meštane Brestača i okolnih mesta.

-Veoma smo zahvalni svima koji su nam se pridružili te večeri sa ciljem da daju podršku našoj humanitarnoj akciji, a upućujemo zahvalnost i oinma koji su nam pomogli u samoj organizaciji događaja – bendovima „Matrix“, „CSI Rock“ i „Alarmantno stanje“, restoranu „Palma“, IM „Đurđević“, pekari „Dokmanović“ i Žarku Tripiću, a posebno se Opštini Pećinci i Mesnoj zajednici Brestač koji su nam velika podrška u organizaciji svih dešavanja – izjavio je Stojaković.

U Brestaču su najavljene još dve humanitarne akcije na kojima će biti prikupljana sredstva za Minino lečenje.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: