• ponedeljak, 24. jun 2024.
U subotu pešačka rekreativna tura na Fruškoj gori kod Beočina
Društvo | Zabava | Hronika | Beočin
0 Komentara

U subotu pešačka rekreativna tura na Fruškoj gori kod Beočina

30. mart 2023. godine

Opština Beočin i PSD „Poštar” pozivaju građane na prvo rekreativno pešačenje ovog proleća koje će se održati u subotu, 1. aprila sa početkom u 9.30 časova.

– Sa željom da našim sugrađanima ali i svim ljubiteljima Fruške gore omogućimo kvalitetne rekreativne sadržaje u prirodi, u saradnji sa licenciranim vodičima iz PSD „Poštar“ i našim sugrađanima najavljujemo prvo fruškogorsko druženje u subotu a nadamo se da će ih biti još mnogo – poeučuju iz Opšrine.

Staza dužine oko 10 kilometara prostire se na relaciji Manastir Beočin-Hladna vodaCrvena krečana-PTT Brankovac-Кobilica-Tobdžijin izvor – Rim – Manastir Beočin prilagođena je za pešačenje svih uzrasta, spremnosti i kondicije.

Polazak grupe je y 9:30 časova ispred Manastira Beočin. Vodiči na ovoj stazi biće planinarke sa dugogodišnjim iskustvom i iskrene ljubiteljke prirode Fruške gore, beočinke Sonja Кokić i Vera Ostojić.
Vreme povratka grupe je najkasnije do 14.30 časova.

Iako prethodna prijava prisustva nije potrebna, zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti putem broja telefona 064/2475 958.

Posetioci iz Novog Sada do Manastrira Beočin mogu doći autobusom br. 78 sa polaskom u 8.20
časova. Povratak istom autobuskom linijom je iz Beočin sela u 15 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: