• četvrtak, 25. april 2024.
U subotu 41. “Otvoreni kros Srema”
Sport | Inđija
0 Komentara

U subotu 41. “Otvoreni kros Srema”

23. mart 2023. godine

“Otvoreni Kros Srema” po 41. put održaće se u subotu 25. marta u Sportskom centru “Leje” Inđija sa početkom u 11 časova.

Manifestacija je od značaja za opštinu Inđija, velika podrška stiže od strane lokalne samouprave koja, iz godine u godinu, nesebično pomaže održavanje Krosa. Stavljanjem u zvanični kalendar takmičenja, prepoznata je i od strane Srpskog atletskog saveza i na taj način je dat značaj koji ova sportska priredba i zaslužuje.

Po prvi put na Krosu učešće će uzeti i pet atletičara iz Kenije, što će umnogome podići kvalitet ovogodišnjeg izdanja. Tradicionalno, pored njih, očekuje se učešće najboljih atletičara iz Srbije i regiona kao i učenika osnovnih i srednjih škola.

Tehnički organizator “41. Otvorenog Krosa Srema” je Savez sportova opštine Inđija, a generalni pokrovitelj je opština Inđija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: