• sreda, 29. novembar 2023.
Laćarcima sedam medalja
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Laćarcima sedam medalja

2. maj 2017. godine

Beograd – Džudisti laćaračkog Džudo kluba LSK-, najtrofejnijeg sportskog kluba  u ovom mestu, još jednom su potvrdili da su u samom vrhu u zemlji u mlađim katagorijama, kada je reč o ovoj drevnoj borilačkoj veštini. Sa velikim uspehom nastupili su na jubilarnom Međunarodnom turniru u Beogradu, koji je organizovao Džudo klub Trudbenik.

U konkurenciji preko 500 takmičara iz  Srbije i okolnih zemalja uspeli su da osvoje čak sedam medalja. Takođe, pionirskoj ekipi ovog kluba pripao je pobednički pehar.

Najuspešnija je bila Teodora Gavrilović, kojoj je pripalo zlatno odličje. Bronzane medalje osvojili su: Milica Đurić,Tamara Solarević,Teodora Antonić,Strahinja,Vladimir Ivanov i Uroš Antonić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: