• sreda, 17. jul 2024.
Statirajte u filmu sa Milošem Bikovićem!
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Statirajte u filmu sa Milošem Bikovićem!

29. mart 2023. godine

Pozivaju se Mitrovčani da iskoriste priliku i uzmu učešće u ostvarenju BUDI BOG S NAMA, velikom povratničkom filmu Slobodana Šijana (KO TO TAMO PEVA, MARATONCI TRČE POČASNI KRUG, DAVITELj PROTIV DAVITELjA), jednog od najvećih srpskih i evropskih reditelja, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.
Ovo je priča o prvom ‘ilm auteur-u na Balkanu, koosnivaču zenitizma i reditelju Bošku Tokinu (u tumačenju Miloša Bikovića) i snimanju prvog modernog filma na ovim prostorima – BUDI BOG S NAMA. Upoznaćemo Srbiju iz zlatnog doba dvadesetih godina prošlog veka,
balkanski centar avangarde, dadaizma, futurizma i zenitizma, regtajma, džeza i čarlstona, automobilizma i aeroplana…

Pored Miloša Bikovića, u filmu igraju: Sloboda Mićalović, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Nebojša Dugalić, Miloš Timotijević, Gordan Kičić, Tihomir Stanić, Miloš Samolov, Nikola Rakočević, Milena Predić, Viktor Savić, Denis Murić, Filip Stankovski, Joakim Tasić, Radoje Čupić, slovenačka zvezda u usponu Inja Zalta, zvezda evropskog filma Joana Flora i mnogi drugi.

Ovim putem pozivamo SVE GRAĐANE SREMSKE MITROVICE, SVIH UZRASTA da nam se pridruže na snimanju u SREMSKOJ MITROVICI, 5. aprila 2023. godine, i u ulozi statista podele kadar sa nekim od najvećih zvezda sa ovih prostora koje će svoje scene snimiti upravo u Sremskoj Mitrovici – Milošem Bikovićem, Nebojšom Dugalićem, Denisom Murićem i Bojanom Navojcem.
Fotografije, visinu, težinu, godište, poslati na: office@gargantuafilms.com

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: