• nedelja, 14. april 2024.
Radovi na izgradnji kružnog toka u blizini GC „Srem”
Društvo | Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

Radovi na izgradnji kružnog toka u blizini GC „Srem”

15. mart 2023. godine

Кod Gerontološkog centra „Srem” na kraju Pavlovačke ulice u toku su radovi na izgradnji kružnog toka, a Opština Ruma neprekidno radi na poboljšanju saobraćajne infrastrukture na teritoriji opštine, poručila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Zajedno sa zamenicom Biljanom Popović Jovanović, predsednica Ćirić obišla je juče radove i iskoristila priliku da radnicima na terenu odnese osveženje i razgovara sa njima o dinamici realizacije projekta.

Radovi na kružnom toku se odvijaju u dve faze i to: izgradnja saobraćajnice sa kružnim tokom saobraćaja, postavljanje javne rasvete, vodovodne mreže, kanalizacije, izgradnja pešačkih i biciklističkih staza i to sve na ukrštanju ulica Pavlovačke, Miloša Crnjanskog i Moše Pijade.

Prva faza radova podrazumeva izgradnju kružne raskrsnice sa 5 krakova (sa instalacijama: vodovoda, kanalizacije i javnom rasvetom) i postavljanjem hortikulture. Radovi se odnose na Pavlovačku ulicu severni krak, Pavlovačku ulicu – južni krak, nastavak ulice Moše Pijade, ulice Miloša Crnjanskog (levo od kružnog toka), potom ulicu Miloša Crnjanskog (desno od kružnog toka).

Druga faza radova podrazumevaće asfaltiranje produžetka ulice Miloša Crnjanskog (levo od kružnog toka) i produžetak Nove 2 ulice.

Uskoro kreće i rekonstrukcija cele Pavlovačke ulice nove instalacije: vodovod i kanalizacija, izgradnja novih pešačkih staza, javne rasvete i kolovoza.

Izvor/foto: ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: