• utorak, 23. april 2024.
Preminula Svetlana Ceca Đaković, novinarka Sremskih novina
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Preminula Svetlana Ceca Đaković, novinarka Sremskih novina

26. mart 2023. godine

Iznenada, u 68. godini života, preminula je naša koleginica i prijateljica Svetlana Ceca Đaković.

Nakon završenog Fakulteta političkih nauka u Beogradu 1979. godine, smer novinarstvo, novinarsku karijeru započinje 1980. godine u Sremskoj Mitrovici, kao novinarka Sremskih novina.

Pune četiri decenije, Svetlana je provela u našoj redakciji, obavljajući svoju dužnost predano i profesionalno. Jedna je od retkih u novinarskom poslu koji nikada u svojoj karijeri nisu menjali redakciju, te je u Sremskim novinama 2020. godine dočekala i penziju, što je nije sprečilo da sa svojom redakcijom nastavi saradnju.

Njen odlazak ostavio je veliku prazninu, ne samo u redakciji Sremskih novina, nego i u društvenom miljeu Sremske Mitrovice, kao i u srcima njenih kolega i najmilijih.

Svetlana Đaković biće sahranjena u ponedeljak, 27. marta, na starom Pravoslavnom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: