• utorak, 23. april 2024.
Položeni venci žrtvama NATO agresije
Vesti | Ruma
0 Komentara

Položeni venci žrtvama NATO agresije

24. mart 2023. godine

Ruma- Predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić sa saradnicima, predstavnicima SUBNOR-a Ruma, političkih stranaka i srodnih boračkih organizacija položila je vence povodom obeležavanja 24 godine od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju 1999.godine.
-Taman kada smo pomislili da je na samom pragu novog milenijuma svet konačno shvatio sav besmisao rata i stradanja, našem narodu i našoj zemlji se desila jedna od najvećih tragedija u novijoj istoriji. Zato je naša dužnost dokle god postoji srpski narod da se ovog dana 24. marta sa setom ne samo sećamo nego okupljamo i govorimo novim generacijama šta nam se dogodilo i da nikada ne zaboravimo naše žrtve i našu decu koja su tada stradala, neka im je večna slava!, rekla je predsednica Aleksandra Ćirić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: