• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Zaplenjeno šest kilograma zlatnog nakita
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjeno šest kilograma zlatnog nakita

18. oktobar 2011. godine

Batrovci – U akciji na graničnom prelazu Batrovci, carinici Srbije sprečili su u subotu uveče krijumčarenje više od šest kilograma zlatnog nakita iz Hrvatske u Srbiju.

Kako je saopštila Uprava carina, hrvatski državljanin K.D. pokušao je da prokrijumčari zlatni nakit vredan oko 200.000 evra u automobilu, u šupljini iza navigacionog sistema.

Akcija sprečavanja krijumčarenja 6.374,5 grama zlatnog nakita sprovedena je razmenom obaveštajnih podataka, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP-a Srbije i Graničnom policijom, a prilikom otkrivanja ovog carinskog prekršaja korišćen novi skener.

Inače, Uprava carine Srbije je ove godine zaplenila oko 65 kilograma zlata, čija je vrednost dva miliona evra. Uključujući subotnju akciju, u 2011. godini bilo je pet većih zaplena u kojima je pronadjeno i 135.000 evra.

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: