• petak, 19. april 2024.
Mitrovčanke Ena Savić i Una Grčanac državne prvakinje u dečijem fitnesu
Društvo | Zabava | Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Mitrovčanke Ena Savić i Una Grčanac državne prvakinje u dečijem fitnesu

20. mart 2023. godine

Ena Savić i Una Grčanac, članice gimnastičarskog kluba GYM 022 iz Sremske Mitrovice osvojile su prva mesta u svojim kategorijama na Kupu Srbija open 2023, takmičenju u dečijem fitnesu održanom proteklog vikenda u sportskoj sali u Donjem Tovarniku.

Ena je postala prvak države u kategoriji do 7 godina u dečijem fitnesu, dok je Una Grčanac osvojila titulu prvaka države u kategoriji do 10 godina.

Sledeće nedelje obe takmičarke očekuje Prvenstvo Vojvodine u Somboru. Ena i Una se vredno pripremaju za naredna tamičenja u gimnastičarskom klubu GYM 022 kod trenera Nataše Kopčić, a Državno prvenstvo i Prvenstvo Vojvodine kvalifikacije su za Svetsko prvenstvo koje će se u junu održati u Čačku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: