• subota, 2. mart 2024.
U utorak muzičko-dramsko veče u Zavičajnoj kući
Društvo | Zabava | Pećinci
0 Komentara

U utorak muzičko-dramsko veče u Zavičajnoj kući

26. novembar 2022. godine

Poslednji koncert u okviru projekta „Zajedno u ritmu na selu – klasična muzika kroz balet“, podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i Opštine Pećinci, biće održan u utorak, 29. novembra, u Zavičajnoj kući u Šimanovcima, sa početkom u 19.00 časova.

Kako nam je rekla Branislava Trifunović, koordinatorka projekta, pored učenika i nastavnika Osnovne muzičke škole “Teodor Toša Andrejević”, nastupiće i članovi Dramske sekcije Kulturnog centra Pećinci, koji će se po prvi put predstaviti šimanovačkoj publici.

Koncert je organizovan u saradnji sa Savetom mesne zajednice Šimanovci i OŠ “Dušan Jerković Uča” iz Šimanovaca, a u okviru ovog projekta, tokom jeseni su održane muzičko-edukativne radionice u svim školama naše opštine, kao i koncerti u Rumi i Pećincima.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: