• subota, 20. april 2024.
Deponiju koristite samo za animalni otpad!
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Deponiju koristite samo za animalni otpad!

2. novembar 2022. godine

Ovog leta u ataru sela Martinci završeni su radovi na opremanju sanitarne deponije za animalni otpad, čime je rešen dugogodišnji problem odlaganja ovog otpada za meštane Martinaca i Кuzmina.

Međutim, zbog nesavesnog ponašanja pojedinaca ova sanitarna deponija zatrpana je kabastim otpadom i raznom vrstom smeća za koje nije predviđeno da se tu baca.

– Apelujemo na meštane oba sela da više ne bacaju svoje smeće na deponiju koja je predviđena isključivo za odlaganje animalnog otpada, a svi oni koji budu uhvaćeni da to rade snosiće posledice – kratko se povodom ovog problema oglasio predsednik Saveta MZ Кuzmin Miroslav Raković.

*Tekst objavljen u okviru projekta “Ekološkom svešću do sopstvenog zdravlja”koji je sufinansiran od strane Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: