• sreda, 28. februar 2024.
Zapažen uspeh sekača iz Pećinaca
Društvo | Zabava | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Zapažen uspeh sekača iz Pećinaca

6. oktobar 2022. godine

Ekipa Javnog preduzeća „Vojvodinašume“ nastupila je na 13. Državnom prvenstvu šumskih radnika motornih sekača Slovenije, održanom 30. septembra i 1. oktobra u Kočevju.

Državni prvak, sekač Milan Zujić iz Šumske uprave Kupinovo, ostvario je zapažen rezultat i u konkurenciji 46 takmičara iz Slovenije, Hrvatske, Italije i Srbije zauzeo je četvrto mesto.

Ovo je ujedno bilo izborno takmičenje sekača iz Slovenije za ekipu koja će ih predstavljati na Svetkom prvenstvu u Estoniji, u aprilu iduće godine, gde će nastupiti i naš državni tim.

Iako su svi strani takmičari nastupali revijalno, visok plasman Milana Zujića odličan je pokazatelj kvaliteta tima u regionalnim okvirima. Milan Zujić je ujedno i kapiten reprezentacije Srbije, a selektor ekipe Vojvodinašuma Ivan Tomašević, šef Šumske uprave Kupinovo, biće tim lider državne reprezentacije na predstojećem svetskom prvenstvu.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: